W pierwszym dniu wyjazdu studyjnego uczestnicy odwiedzili Wytwórnię Makaronu „BIO Babalscy”, która działa na polskim rynku od 1985r. w miejscowości Pokrzydowo.
Właściciele Państwo Aleksandra i Mieczysław Babalscy oprowadzili gości po wytwórni, został omówiony proces powstawania np. makaronów, mąk, kasz, płatków.
Następnie uczestnicy udali się do miejsca docelowego – Ziołowy Zakątek w Korycinach na Podlasiu.
W pierwszym dniu wyjazdu studyjnego uczestnicy odwiedzili Wytwórnię Makaronu „BIO Babalscy”, która działa na polskim rynku od 1985r. w miejscowości Pokrzydowo.
Właściciele Państwo Aleksandra i Mieczysław Babalscy oprowadzili gości po wytwórni, został omówiony proces powstawania np. makaronów, mąk, kasz, płatków.
Następnie uczestnicy udali się do miejsca docelowego – Ziołowy Zakątek w Korycinach na Podlasiu.